Totalentreprise

Totalentreprise

Hvis du ønsker at overlade hele byggeprocessen til professionelle og kun ønsker at sætte din underskrift, så er en totalentreprise den rette løsning for dig. Med en totalentreprise har du kun én kontaktperson, som tager sig af al kommunikation og koordination.

Som totalentreprenør tager vi os af alt fra projektering og godkendelser til udførelse af alle byggeriets faser. Vi har vores eget team af erfarne tømrer- og snedkerfagfolk og samarbejder med pålidelige underentreprenører fra Lemvig og omegn inden for VVS, el, murer-, kloak- og malerarbejde.

Vi samarbejder også med en tegnestue, som kan omsætte dine idéer og ønsker til et konkret projekt, som vi kan udføre. Vi er stolte af vores høje standarder for kvalitet og detaljer i vores arbejde og går aldrig på kompromis med vores kunders ønsker og behov.

Vi kan hjælpe med totalentrepriser på alle større projekter, og vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål. Kontakt os i dag, og lad os tage din byggedrøm til næste niveau!

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 31 71 11 76 eller send en e-mail til rasmus@bjergbymureren.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her