Murer i Løkken

Er du på udkig efter en god murer i Løkken?

Hos Bjergby Mureren ApS står vi klar til at assistere dig med en hvilken som helst mureropgave. Uanset som vi taler små omfugningsopgaver, eller store nybyggeriprojekter, så har vi den nødvendige erfaring, der sikrer, at du kommer godt i mål. 
Læs mere om hvad du kan forvente dig af vores service herunder – eller kontakt os med det samme, og lad os tage dialogen om dine behov. 

Få en murer i Løkken, som du bliver tilfreds med 

Når du rækker ud til os vil du hurtigt opleve, at du bliver lyttet til. At lytte til vores kunders behov og ønsker står nemlig forrest i vores kø af prioriteringer, når vi udfører opgaver for vores kunder. 
Det kan siges kort: Ender du ikke med at være tilfreds med løsningen, så har vi ikke fuldført vores mission. For missionen er din tilfredshed. 
Med mange års erfaring i bagagen ved vi hvad der er vigtigt, når vi tager ud til et nyt murerprojekt. Vi kender til de bedste praksisser i branchen, og har sikret, at alle vores medarbejdere har erhvervet sig de nødvendige kompetencer til at levere kvalitet til vores kunder. 
Igen: Alt sammen for at garantere din tilfredshed. 

Det kan vi klare for dig 

Herunder har vi samlet et lille overblik over typiske opgaver, som vi ofte er ude at løse for vores kunder: 
  • Facaderenovering 
  • Renovering af badeværelse eller nyt badeværelse 
  • Ny- eller omfugning af murværk 
  • Netpuds 
  • Murerprojekter v. nybyggeri 
Og hvis ikke dit projekt er inkluderet på listen herover, så fortvivl ikke – vi kan nemlig sagtens hjælpe dig alligevel! Du rækker bare ud til os, og fortæller os om dine ønsker. 

Kontakt os nu 

Skal vi give dig et godt tilbud i dag? 
Ræk ud til os, og fortæl os om dit projekt – enten via kontaktformularen her på siden, eller på tlf.: 29 67 21 92. Så giver vi dig et godt tilbud i gratis bytte. 
Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 29 67 21 92 eller send en e-mail til Dennismulrick@hotmail.com I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her