Murer i Hirtshals

Står du og skal bruge en god murer i Hirtshals til et projekt?

Ja, det er faktisk heldigt – for hos Bjergby Mureren ApS står vi og mangler dig! Med mange års erfaring i branchen, og talrige tilfredse kunder og løsninger bag os, er vi klar til også at hjælper dig godt videre med hvad du står med. Uanset om vi taler om mindre omfugninger eller større renoveringsprojekter – du kontakter os bare for et godt tilbud. 

Det klarer vores murer i Hirtshals for dig 

Som murerfirma går vi op i at levere de gode løsninger. Og dét, der definerer en god løsning for os, er både løsninger som vi kan stå inde for, men måske endnu vigtigere er det også, at de resultater vi skaber flugter med dét, du havde tænkt dig. 
Dine behov står forrest i køen af ting, vi tager hensyn til. Derfor lytter vi til dig, når du henvender dig til os. For det er dig, der styrer slagets gang – vi er her blot for at realisere dine drømme, hvis en murerfaglighed er nødvendig for at få dig derhen. 
Vi kan tage os af alle tænkelige mureropgaver. Herunder har vi inkluderet en liste over typiske projekter, vi varetager for vores kunder: 
  • Renovering af badeværelse eller nyt badeværelse 
  • Ny- eller omfugning af murværk 
  • Facaderenovering 
  • Netpuds 
  • Nybyg 
Og hvis det skulle ske at dit projekt ikke er at finde på listen herover, så kan vi garanteret sagtens klare det for dig alligevel. Du kontakter os bare (og det er selvfølgelig helt uforpligtende!), fortæller os om dit projekt og så byder vi ind. 

Få et godt tilbud nu 

Skal vi give dig et godt tilbud? 
Så kan du have et i hænde fra os om ganske få minutter. Ring os op på tlf.: 29 67 21 92, eller brug kontaktformularen her på siden – så svarer vi i løbet af kort tid med et godt tilbud på dit projekt. 
Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 29 67 21 92 eller send en e-mail til Dennismulrick@hotmail.com I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her